Н о в и н и

З 01.03 по 31.03 був проведений Міжнародний дистанційній конкурс «Олімпіс 2024 - Весняна сесія», в якому взяли участь учні нашої гімназії з різних предметів - англійської мови, української мови та літератури, математики, біології, природознавства, інформатики.

Прихід весни в Україні пов'язаний з пам'ятними днями – спомином великого сина українського народу, поета, художника Тараса Григоровича Шевченка.

Сьогодні, 26 лютого, у день кримськотатарського спротиву російській окупації ми висловлюємо слова вдячності кримським татарам, українцям та представникам інших національностей, які підтримали територіальну цілісність України. На знак підтримки проведено ряд заходів об'єднаних спільним гаслом : «Крим — це Україна!»

Цьогоріч вдесяте Україна вшановуватиме пам'ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією. Згадуємо тих, хто загинув під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, та завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати