Н о в и н и

Випускники 11-го та 9-х класів нашої гімназії долучилися до Загальнонаціональної акції єднання та віри "Випускники - 2024 року для майбутніх поколінь". Разом із класними керівниками висадили саджанці туї та самшиту вічнозеленого.

Цікаво і творчо пройшла виховна година для учнів 6 - Б класу Сосницької гімназії ім. О.П. Довженка. Учні разом з класним керівником відвідали Сосницький літературно-меморіальний музей О.П. Довженка, де його працівниками було проведено майстер - клас з писанкарства. Діти з цікавістю і азартом поринули в цю захопливу атмосферу справжніх українських...

Це свято природи, яке нагадує про важливість збереження нашої планети та її ресурсів. Планета Земля - це наш дім, і ми маємо обов'язок берегти її ресурси.

Щиро вітаємо учня 3-Б класу Куриленка Олексія з перемогою у Міжнародному багатожанровому конкурсі мистецтв "Моя мрія"
Театральний жанр, художнє читання байки Л.Глібова "Коник-стрибунець"
Бажаємо подальших успіхів та нових перемог!

З 01.03 по 31.03 був проведений Міжнародний дистанційній конкурс «Олімпіс 2024 - Весняна сесія», в якому взяли участь учні нашої гімназії з різних предметів - англійської мови, української мови та літератури, математики, біології, природознавства, інформатики.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати